موارد مطرح شده در این آموزش
قراردادن محصولات در سایت با سئو کامل،دومین قدم پس از راه اندازی فروشگاه اینترنتی است.که تنها در نتیجه آن سایت ما کامل خواهد شد.
افزودن محصولات به فروشگاه
قبل از هر چیز از نصب پلاگین ووکامرس بر روی وب سایت خود اطمینان حاصل کنید.سپس به پیشخوان ورد پرس رفته و از ووکامرس زیر منوی افزودن جدید را انتخاب کنید.
دراولین قسمت سمت راست نام دقیق و کامل محصول خود را وارد کنید.سپس در کادر بعد توضیحات کاملی را راجب محصول خود وارد کنید.این توضیحات دید وسیع تری از محصول شما در اختیار مشتری قرار خواهد داد.با انواع محصولات در وردپرس در مقاله انواع محصولات آشنا شوید.
چنانچه تیک محصول پیشنهادی را بزنید این محصول جز محصولات پیشنهادی سایت شما قرار خواهد گرفت.
در قسمت توضیح کوتاه مختصر توضیحی که می تواند کاربر را ترغیب به خواندن ادامه توضیحات کند قرار دهید. دقت کنید این قسمت در صفحه محصول بالاتر از توضیحات تکمیلی قرار خواهد گرفت.
در قسمت اطلاعات محصول و تب های آن می توانید کلیه اطلاعات محصول خود اعم از نوع محصول قیمت موجودی و سایر ویژگی های که برای تعریف کرده اید را وارد کنید.اگر به توضیحات و فیلد های متفاوت و خاص نیاز داشته باشید به راحتی طبق بلاگ زیر، می توانید این هر قسمت دلخواهی را به صفحه محصول خود اضافه کنید.
در قسمت فیلد های اختصاصی زنبیل: فیلد های قرار داده شده که در سئو فروشگاه و بیشتر دیده شدن محصولات شما موثر خواهد بود. در این قسمت ویژگی های کلیدی، ویدیو آپارات،کاتولوگی از محصول و تصاویر آن و نقاط قوت محصولات خود را اضافه کنید.
در سمت چپ تنظیمات بیشتری از محصول خود را می توانید تنظیم کنید.به راحتی می توانید طبق بلاگ روبه رو محصولات خود را به صورت دسته جمعی ویرایش کنید.و یا آنها را بر اساس معیاری خاص مرتب سازی کنید.
تفاوت دسته و برچسب در محصولات
استفاده از دسته برای گروهبندی گسترده پستهای شما در نظر گرفته شده است. دستهها، موضوعات کلی و سلسله مراتبی هستند که میتوانید زیر مجموعههایی را برای آنها ایجاد کنید مطالب سایت یا فروشگاه شما سازماندهی و نظم بهتری داشته باشند. اما باید توجه داشته باشید که استفاده از دستهبندی های زیاد و مشابه اصلا چیز خوبی نیست. از ایجاد دستههای زیاد با عناوین مشابه جدا خودداری کنید. این موضوع در سئو سایت شما میتواند کاملا تاثیرگذار باشد و موتورهای جستجو اینطور برداشت کنند که شما صفحههای تکراری در سایتتان دارید.
برچسبها در وردپرس برای توصیف جزئیات خاص از پستهای شما مناسب هستند. به عبارتی دیگر برچسبها همان دستهها هستند اما جزئیتر و خلاصهتر!
به برچسبها به عنوان کلمات اصلی مطالب سایت تان نگاه کنید. آنها به شما اجازه میدهند مطالب خود را به صورت جزئی دستهبندی کنید. برچسبها بر خلاف دستهها، سلسله مراتبی نیستند و نمیتوان برای آنها زیر مجموعه ایجاد کرد.
توجه : اگر در پستهای خود از دسته استفاده نکنید، وردپرس به طور خودکار آن را به دسته پیشفرض اختصاص میدهد. که نام آن دسته “دستهبندی نشده” است.
نحوه استفاده از دسته و برچسب برای محصولات
برای قرار دادن برچسب و دسته برای محصولات خود ، از پیشخوان ورد پرس خود وارد ووکامرس و قسمت دسته بندی ها شوید
در سمت راست این برگه می توانید دسته های مورد نظر محصولات خود را مشخص برای آنها نام ،نامک(می تواند نام لاتین باشد) و حتی توضیحی را اضافه کنید.و چنانجه دسته ای که ایجاد میکنید زیر مجموعه دسته دیگری است، دسته مادر را برای آن نیز وارد کنید.
در سمت چپ دسته بندی های خود را مشاهده خواهید کرد. همواره دسته ای به عنوان دسته پیش فرض در نظر گرفته میشود که با حذف سایر دسته ها محصولات آنها حذف نشده و به این دسته پیش فرض منتقل میشوند.
برای وارد کردن برچسب ها می توانید از زیر منو برچسب های ووکامرس استفاده کنید اما بهتر است برای تمرکز بیشتر برچسب ها را در قسمت افزودن محصولات خود وارد کنید.
در انتخاب برچسب ها شما باید کلیه عناوین و عباراتی که برای محصول مورد نظر به ذهن کاربران میرسد را وارد کنید تا در صورت جستجوی هر یک از آنها محصولات شما به آنها نمایش داده شود.
نکته:برچسبها و دستهها را نادیده نگیرید.
اگر محتوایتان برچسب و دسته نداشته باشد کاربران به سختی میتوانند مطالب موردر نظرشان را پیدا کنند و در اینصورت عملکرد صفحات سایت نیز تحت تاثیر قرارمیگیرند، کمتر در نتایج موتورهای جستجو دیدهشده و کمتر کلیک میخورند.
اگر در خصوص نحو استفاده و پیداکردن برچسبها و دستهها شک دارید میتوانید از کارشناسان سئو کمک بگیرید ولی بهیچ عنوان برچسبها و دستهها را نادیده نگیرید.
پس از قرار دادن محصولات در سایت خود برای آنها منو های جذاب فروش بسازید.و برای دسترسی سریع تر کاربرانتان فیلتر انتخاب برای آنها قرار دهید.
هم چنین برای ویرایش و اعمال تنظیمات حرفه ای و کامل در زمینه های مختلف ووکامرس،تنظیمات فروش، حمل و نقل و درگاه خود به دسته مقالات آموزش ووکامرس مراجعه کنید.