avin-post-img-speed-of-site

مهم ترین چالش هر مدیر وب سایتی ، کاهش سرعت بارگذاری سایت (load)است.ممکنه متوجه شده باشید که سرعت بارگذاری سایت شما کاهش یافته و زمان خیلی زیادی صرف لود وب سایت میشه.یا شاید دقت کرده باشید یک روز سرعت سایت شما خوبه و یک روز نه!سوال مهم اینه چه عواملی باعث کاهش سرعت بارگذاری سایت ما میشوند؟ برای بررسی همراه ما باشید.

میشه گفت چالش سرعت بارگذاری سایت در سیستم های وردپرس از سایر سیستم های مدیریت محتوی بیشتر است.

از آنجا که وردپرس سیستم مدیریت محتوی همه پسند است و با نصب آسان همراه است ممکن است افراد تازه کار زیادی برای تهیه وب سایت از آن استفاده کنند که دانش کافی را برای مدیریت وب سایت نداشته باشند.

دلایل کاهش سرعت بارگذاری سایت

همواره به یاد داشته باشیدنصب انواع و اقسام افزونه ها بر روی سایت باعث افت سرعت بارگذاری سایت خواهد بود. همواره در نصب افزونه ها دقت لازم را داشته باشید و از افزونه های بهینه که در آن واحد چندین کار را انجام میدهند استفاده کنید.در این راستا می توانید به دسته مقاله افزونه های کاربردی ووکامرس مراجعه کنید.ضمن آنکه چنانچه از قالب های شرکت آوین استفاده می نمایید برای مدیریت خود نیاز به نصب افزونه خاصی نخواهید داشت.

  • مشکلات هاست و سرور
  • مشکلات فنی سایت
سرعت سایت

مشکلات هاست و سرور

مشکل محدودیت منابع

اولین دلیل کاهش سرعت بارگذاری سایت، عدم پاسخگویی هاست و سرور شماست. و هنگامی که بازید سایت شما افزایش پیدا کنه این مشکل بسیار تشدیدخواهد شد.

حتی اگر هاست و سرور شما دارای منابع کافی باشه گاها ممکن است هم چنان علت های زیاد دیگری برای کاهش سرعت بارگذاری سایت شما وجود داشته باشد.اصلی ترین علت کاهش سرعت بارگذاری سایت اینه که سرور اصلی شما نمی تواند یا نمیخواهد باسرعت بیشتری کارها را انجام دهد. پیشنهاد میکنیم برای تهیه سرور و هاست های با سرعت بسیار عالی به مقاله راهنمای انتخاب و خریدهاست مراجعه کنید.

هر سرور دارای منابع RAM و CPU متفاوت است.اگر سرعت بارگذاری سایت بالا نیاز دارید حتما از سرور های با منابع خوب و قوی استفاده کنید.لازم به ذکره هر چه بازدید سایت شما در لحظه بیشتر باشه به سرور و هاستی با منابع بیشتر نیاز خواهید داشت.

اگر تا به حال با نرم افزار های گرافیکی کار کرده باشید متوجه می شوید که این نرم افزار های به حدی سیستم را درگیر می کنند که شاید نتونید برنامه های جانبی دیگری را باز کنید.این مشکل به منابع سرور شما از قبیل RAM و CPU مربوط میشه و نه به هاست!که باعث میشه لود سرور شما افزایش پیدا کنه.یعنی ظرفیت پردازش آن در حال پر شدن است.

در این مواقع سرور نمیتونه منابع کافی را رو به هاست های زیر مجموعه خود اختصاص بده و سایت ها دیر لود میشوند. (صف پردازش ایجاد میشه).مشکلی که در خریدهاست های ارزان قیمت بسیار ایجاد میشود این است که این هاست ها به دلیل نوع سرور اشتراکی و درخواست بالای تقاضای آنها بیشتر دچار کندی خواهند شد.

راه حل مشکل منابع محدود

ابتدا به هاست خود تیکت بزنید و درمورد مصرف سایت خود از آنها سوال بپرسید.سپس در ساعات کم ترافیک نیمه شب یا صبح زود سرعت بارگذاری سایت را چک کنید چنانچه سرعت خوب بود و در سایر ساعات باافت سرعت مواجه شدید مشکل منابع دارید.
اگر هم بعضی اوقات خطای ۵۰۳ دریافت می کنید ممکنه به دلیل مصرف بیش از حد منابع سرور باشه.

جنانچه روش های بالادر بهینه سازی تاثیری نداشت باید منابع سرور خود را ارتقا دهید اگر همچنان با مشکل روبه رو بودید میزبان و شرکت ارائه دهنده خود را عوض کنید. گروه طراحی اوین برای عدم ایجاد مشکل در منابع سرور همواره بهترین آنها را درقسمت هاست آوین برای شما عزیزان قرار خواهد داد. می توانید با خیال راحت از عدم وجود مشکلات سرور، از این قسمت اقدام به تهیه هاست و سرور مورد نظر خود نمایید.

در خصوص مشکلات مربوط به هاست و سرور کار زیادی از شما ساخته نیست. در درجه اول می توانید با بهینه سازی سایت خودتون سرعت را افزایش بدهید(بهینه سازی دیتابیس) و یا با بهینه سازی تصاویر و فونت ها باعث افزایش سرعت بارگذاری سایت شوید.

مشکلات کانفینگ

یک سرور اگر کانفینگ مناسب داشته باشه و از ابزاری خوب استفاده کند.به راحتی می تونه با منابع محدود تعداد بالا تری سایت را حمایت کند. اما اگر این کانفیگ مناسب نباشه حتی منابع خوب هم جوابگوی سایت شما نخواهند بود.

کانفینگ منظور هم مربوط به سخت افزار و هم نرم افزار سرور شماست.مثلاً سرور هایی که از هارد های nvme استفاده می کنند خیلی سریعتر میتونند اطلاعات رو پردازش کنند ولی سرور هایی که از هارد sata استفاده میکنند بیشتر با مشکل لود مواجه میشند. هاردهای nvme سرعتی تا حدود ۳۰ برابر هاردهای sata دارند.پس استفاده از nvme ها میتونه سرعت بسیار بیشتری رو براتون به همراه داشته باشه.

در ارتباط با کانفینگ نرم افزاری باید گفت سرورهای لینوکسی معمولا سه وب سرور رو انتخاب میکنن . آپاچی – انجین ایکس و لایت اسپید . Apache رایگانه و اکثر هاستینگ ها از این وب سرور استفاده میکنند. ولی Nginx و خصوصا Litespeed هزینه های بالاتری دارند. لایت اسپید سریعترین وب سرور و البته گران ترین هست.

در بحث نرم افزاری تنظیمات دیگه ای مثل تنظیم worker ها ، php-fpm و . . .وجود دارد که مباحث آن تخصصی است.

راه حل مشکلات کانفینگ

شما نمی توانیددخل و تصرف و تغییری را درهاست های اشتراکی انجام دهید. تنهاباید هنگام خرید به مشخصات سرور دقت کنید.

پینگ ضغیف

تاخیر زمای بین ارسال و دریافت درخواست به سرور را پینگ میگیم . منظور لود کامل سایت نیست منظور لود اولیه است.هر چه قدر تاخیر بین ارسال و دریافت درخواست کمتر باشد بهتر است.

پینگ به عوامل زیادی بستگی داره که کیفیت سرور ، منابع ، پورت و بعد مسافت شما تا سرور بیشترین تاثیر رو روی پینگ دارند. و شما هیچ نقشی جر انتخاب صحیح سرور مناسب در ابتدا برای آن نخواهید داشت.

برای وب سایت های ایرانی سرور های ایران به دلیل موقعیت نزدیک تر پینگ مناسب تری خواهند داشت. به همین خاطر بهتر است سایت های ایرانی بر روی سرور های ایرانی و یا اروپایی قرار گیرند.

برای اینکه بتونید پینگ یک سایت یا آی پی رو اندازه گیری کنید کافیه از طریق منوی استارت ویندوز Run رو پیدا و اجرا کنید. با تایپ عبارت “cmd” وارد بخش “Command Prompt” میشوید و اونجا با تایپ دستورهای زیر پینگ سایت را بدست آورید:

ping yourdamin.com

مشکلات فنی سایت

در حالت دوم ممکنه هاست و سرور شما به خوبی کار کند اما فایل های قالب شما بهینه سازی نشده باشند و یا افزونه های بی رویه زیادی استفاده کرده باشید در این صورت با سرعت اینترنت ایران مدت زمان لود یک سایت معمولی بسیار افزایش خواهد یافت.

راه حل مشکلات فنی سایت

به هیچ وجه افزونه های بی کاربرد را نصب نکنید.افزونه های بی کاربرد را از روی هاست خود حذف کتید.و افزونه های خود را به روز نگه دارید.
چنانچه قصد غیر حذف افزونه ای را داشتید ابتدا آن را غیر فعال کرده و سایت خود را بررسی کنید اگر مشکلی برای سایت ایجاد نشود می توانید آن را حذف کنید درغیر این صورت افزونه را بازگردانی کنید.
افزونه های با یک کابرد را نصب نکنید.

نکته دوم اینه که استفاده از صفحه سازها طراحی رو راحت کرده اما همین صفحه سازها تا حدودی باعث کاهش سرعت بارگذاری سایت میشوند. برای آشنایی با انواع صفحه ساز ها به مقاله صفحه ساز مراجعه کنید.پس چنانچه قالب شما از کیفیت مناسبی برخوردار نباشه و خودتون به کدنویسی آشنایی ندارید که قالب را تغییر دهید باید قالب خود را عوض کنید.اکثر قالب ها مشکل کدنویسی ندارن و فقط باید اونها رو بهینه سازی کنید.

گاهی هم نیاز است که جداول دیتابیس خود را پاکسازی کنید اما دقت کنید که اینکار نیاز به تخصص و دقت کافی خواهد داشت.از جداول خود بک آپ تهیه کنید تا در صورت بروز مشکل آنها را برگردانید.

وجه تمایز قالب های آوین با کلیه قالب های دیگر بهینه بودن آن و پشتیبانی 24 ساعته است.

برای کنترل افزونه ها از افزونه WP-Optimize استفاده کنید و یا طریق هاست به phpmyadmin مراجعه و دیتابیستون رو یکبار Repair و یک بار Optimize کنید. همین کار کوچیک به مقدار زیادی میتونه در سرعت سایت شما تاثیر گذار باشه. (بهینه سازی دیتابیس)

افزونه راکت

اطلاعات و راه حل های بالا به راحتی می توانند سرعت بارگذاری سایت شما را افزایش دهند.اما چنانچه همچنان به افزایش سرعت نیازمند بودید باید با رعایت اصول بهینه سازی مثل کاهش حجم کلی سایت، فعال کردن کش، کنترل Heartbeat، کاهش سایز تصاویر، بررسی اتصال به سرویس های خارجی مثل گوگل فونت، گراواتار و . . . پردازش سرور تا حد امکان کم کنید.برای کلیه این منظور ها می توانیدبه مقاله 100 % سرعت سایت با افزونه راکت مراجعه کنید.

به این محتوی امتیاز دهید

ارسال پاسخ